Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nie wiem jak to nazwać . ZAJRZYJ .

dsfger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiegoś tuta jak zrobić takiego jakby keyloggera .

Jaśniej to szukam takiego czegoś co by zapisywało wszystko co wpisuje na metku ( pasy )

Chodzi mi o to , że np. kolega u mnie wpisze pasy a ja to będę miał gdzieś zapisane .

Ps : 1. Nie wiedziałem jaką dać nazwe tematu

;) !

2. Sorki za chaotyczne napisanie tematu , ale nie wiedziałem jak to wszystko ująć .

sasawf.png

Opublikowano

Nie pomagamy w kradzieżach.

BTW : Skoro to twój kolega to czemu chcesz wyłudzić jego passy

Opublikowano

Tak jaśniej to nie mój kolega , ale znajomy xD

Okrad mnie tym sposobem na 2 servach chcę się zrewanżować ;)

Pomoże ktoś :)

sasawf.png

Opublikowano

spoko na twoim kompie to daj autozapisywanie loginu i hasła w przeglądarce, on sie zaloguje na stronie, passy sie zapiszą i git ;]

teraz tylko dajesz zmień hasło, w login i stare hasło wyświetlą sie zapisane passy, a nowe hasło będziesz musiał sam wpisac .

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

To może jakiś link ; )?

@insid1e nie chodzi mi o przeglądarke . I u mnie w przeglądarce nie da się dać , że się auto pasy zapisują trzeba kliknąć zapisz hasło .

sasawf.png

Opublikowano

w c++ są kody źródłowe w necie, wystarczy skompilować --> vc++ % "keylogger c++"

pomógłbym bardziej, ale masz chujową sygnę, a na to nic nie poradze

link: google.pl, czego jak czego, ale keloggera gotowca nie dostaniesz, masz też pełno gotowców typu client-serwer (jeśli tak to nazwać)

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

jak taki z Cb kozak powiem Ci tyle;p gdzieś w systemie jest jakis plik w ktorym zapisuja się dane klawisze czy cos takiego więc jak sie nie myle poszukaj;p

w c++ są kody źródłowe w necie, wystarczy skompilować --> vc++ % "keylogger c++"

pomógłbym bardziej, ale masz chujową sygnę, a na to nic nie poradze

link: google.pl, czego jak czego, ale keloggera gotowca nie dostaniesz, masz też pełno gotowców typu client-serwer (jeśli tak to nazwać)

ale jak sie on nie zna na c++ to sobie zrobi keyloggera ze bedzie komus wysylalo jego passy a nawet sie nie dowie;D

Opublikowano

Lol ciekawe jak ..

Mi chodzi o to aby zapisywać tylko to co jest wpisywane U MNIE NA KOMPIE !!

Pomoże ktoś ;/

sasawf.png

Opublikowano

jak taki z Cb kozak powiem Ci tyle;p gdzieś w systemie jest jakis plik w ktorym zapisuja się dane klawisze czy cos takiego więc jak sie nie myle poszukaj;p

ale jak sie on nie zna na c++ to sobie zrobi keyloggera ze bedzie komus wysylalo jego passy a nawet sie nie dowie;D

No nie do końca, bo większość dostępnych kodów nie ma funckji wysyłających, jedynie zapisują wszystko do pliku.

dsfger, już Ci mówiłem, nikt nie da Ci keyloggera za free. To już nawet nie chodzi o pieniądze, ale skąd mam wiedzieć że masz dobre intencje? Chcąc robić takie rzeczy sam musisz sie postarać. Taką zasadą kieruje się niemal każdy nawet mało umiejętny programista. Już Ci napisałem co jest Ci potrzebne, ale uznałeś moją wypowiedź za niepomocną podczas gdy udzieliłem Ci najwięcej przydatnych informacji z osób które się tu wypowiedziały. Postaraj się po prostu.

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Weteran
Opublikowano

Ściagasz jakiś program, który zapisuje ruchy myszki i aktywność klawiatury.

Np. ściagasz Scite4 do autoit'a i tam jest już gotowiec, włączasz go, efektywnie ukrywasz,

zapraszasz "kolegę" no i masz jego passy.Proste..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Z tego co wiem, to w kamer modzie jest taki plik który zapisuje twoje dane jakie wpisywałeś podczas logowania.

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...